Autor: Ehitusuudised • 5. märts 2020

Koroona lükkab arhitektuuribiennaali edasi

XVII Veneetsia arhitektuuribiennaali avamine lükkub koroonaviiruse laia leviku tõttu Itaalias maist augustisse. Kogu biennaali ning sealhulgas ka Eesti ekspositsiooni "Väärikas kahanemine" ametlik avamine publikule toimub 29. augustil.
Foto: Eesti Arhitektuurikeskus

Veneetsia arhitektuuribiennaal on maailma üks kõige olulisemaid arhitektuuribiennaale, mida külastab tavaliselt umbes 30 000 inimest ja millest võtavad osa arhitektid ning arhitektuuriinstitutsioonid enam kui 60 riigist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785