Autor: Ehitusuudised • 4. märts 2020

Tõnismäe reaalkooli fassaad sai uue kuue

Pärnu maanteel asuva Tallinna Tõnismäe Reaalkooli fassaadi remont on lõppenud. Koolihoone täielik renoveerimine viiakse lõpule veel sel aastal, tööde nimekirja on jäänud katuse ja ventilatsioonisüsteemi remont.
Tõnismöe Reaalkool enne remonti.
Foto: Tõnismäe Reaalkool

Tööde käigus renoveeriti täielikud hoone lääne-, ida- ja lõunapoolsed fassaadid ning karniisid. Maja sai uued energiasäästlikud aknad ning väärika välimuse sai kooli peasissepääs.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785