Autor: Ehitusuudised • 26. veebruar 2020

Astlanda ehitab 9000 ruutmeetrit laopinda

Astlanda Ehitus ja HKScan Baltics sõlmisid eelmisel nädalal ehituslepingu, mille tulemusel kerkib järgmise aasta augustiks Rae valda Tallinna ringtee vahetusse lähedusse kogu Baltikumi teenindav HKScani logistikakeskus.
Astlanda juht Kaupo Kolsar 2016. aastal Coopi logistikakeskuse avamisel.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Tsentraalne logistikakeskus aitab ettevõttel hoida kokku toodangu hoiustamise ja jaotamise kuludelt ning vähendada logistika keskkonnamõjusid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785