Uudised
Ainult tellijale

Euroraha saab vähem kui varem, kuid Rail Baltica pigem tuleb

Eesti peaks praegu toimuvate Euroopa Liidu eelarve kõneluste kontekstis saama EList raha ka edaspidi rohkem, kui sisse maksab, kuid summa väheneb, usub välisministeeriumi Euroopa osakonna peadirektor Marika Linntam.

Foto: Rail Baltica

Marika Linntam ütles Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et Eesti liigub Euroopas vähemarenenud piirkonnast üleminekupiirkonnaks, mis tähendab meie jaoks ühtlasi Euroopa Liidust saadavate toetuste vähenemist. “Oleme Euroopa Liidu keskmisega võrreldes aastate jooksul tõusnud, jõudes ostujõudu arvestades ligikaudu 82 protsendini Euroopa keskmisest tasemest,” märkis ta, et tõus on olnud märgatav – seni oleme olnud alla 75% riikide grupis, kelle ühtekuuluvusrahad on olnud suuremad.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785