Ehitusuudised  • 12 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

TalTechi geoloogia instituuti hakkab juhtima Kanada professor

Tallinna Tehnikaülikooli geoloogia instituudi direktoriks nimetati Kanadast pärit professor Michael W. Hitch. Tema meelest võiks Eestist saada Euroopa liider linnakaevandamises ning jäätmete kasutamises.

Foto: Mihkel Leis

Professor Hitchi üks eesmärkidest on jätkata geoloogiaõppe rahvusvahelisemaks muutmist. “TalTechi mäendusvaldkonna haridusega ekspertidel on rohkelt võimalusi teha karjääri üle kogu maailma. Ülikooli vilistlasi töötab nii Soome, Rootsi kui Austraalia kaevandustes ning maapõueressursside spetsialiste ootavad ka Eestis põnevad geoloogiliselt keerulised ehitusprojektid, nagu näiteks Tallinn-Helsingi tunnel ja Rail Baltic,” rääkis professor Hitch.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785