Autor: Ehitusuudised • 12. veebruar 2020

TalTechi geoloogia instituuti hakkab juhtima Kanada professor

Tallinna Tehnikaülikooli geoloogia instituudi direktoriks nimetati Kanadast pärit professor Michael W. Hitch. Tema meelest võiks Eestist saada Euroopa liider linnakaevandamises ning jäätmete kasutamises.
Foto: Mihkel Leis

Professor Hitchi üks eesmärkidest on jätkata geoloogiaõppe rahvusvahelisemaks muutmist. “TalTechi mäendusvaldkonna haridusega ekspertidel on rohkelt võimalusi teha karjääri üle kogu maailma. Ülikooli vilistlasi töötab nii Soome, Rootsi kui Austraalia kaevandustes ning maapõueressursside spetsialiste ootavad ka Eestis põnevad geoloogiliselt keerulised ehitusprojektid, nagu näiteks Tallinn-Helsingi tunnel ja Rail Baltic,” rääkis professor Hitch.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785