Autor: Eliisa Matsalu • 12. veebruar 2020

Ragn-Sells investeerib miljon eurot põlevkivituhka

Ragn-Sells teatas, et investeerib ligi miljon eurot, et uurida koostöös Eesti teadlastega põlevkivituha väärindamise ja ringlussevõtmise tehnoloogiate võimalusi.
Ragn-Sells hakkab uurima põlevkivituha väärindamise võimalusi.
Foto: Andres Haabu

Ettevõtte juhatuse esimees Rain Vääna sõnas, et nad on paar viimast aastat uurinud põlevkivituhkasid ja jõudnud laboritingimustes potentsiaalsete lahendusteni. „Selle põhjal usume, et suudame põlevkivi koldetuhast välja võtta toorainet, mida saab uuesti ringlusse võtta ja eksportida erinevatele materjalitööstustele Euroopas,“ selgitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785