Autor: Kaspar Allik • 6. veebruar 2020

Nordeconi juht: kui tulevikku usutakse, tellitakse ka ehitust

Nordeconi juhi Gerd Mülleri sõnul oli lõppenud kvartal plaanipärane – jätkusid samad trendid mis varem, lihtsamaks miski edaspidi aga ei lähe.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Nordecon teatas täna enda viimase kvartali ning 2019. aasta tulemused. Kvartalis kasvas käive ligi 10%, kuid muutunud raamatupidamisstandard ning suurem tulumaks võrreldes aasta varasemaga tähendas, et puhaskasum oli võrdlusperioodist neljandiku võrra väiksem. Teisalt kasvas nii bruto- kui ärikasumimarginaal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785