Autor: Eva Kiisler • 6. veebruar 2020

Klaasimeister sai uue juhi energiasektorist

Eelmisel aastal ettevõtja Rain Lõhmuse osalusega erakapitalifondile Livonia Partners müüdud Klaasimeistrit asus jaanuari lõpus juhtima Karla Agan.
Foto: Empower

“Seoses asutajate ja varasemate juhtide väljumisega kutsus Livonia Partners mind ettevõtet juhtima. Võtsin pakkumise vastu, kuna näen ettevõttel välisturgudel suurt kasvupotentsiaali,” ütles Agan. “Klaasimeister on viimase kümne aasta jooksul väga edukalt laienenud ja oma ekspordimahtusid kasvatanud.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785