Autor: Liina Laks • 4. veebruar 2020

Nordeconi tütarettevõte sai uue juhi

Aastatel 2013–2017 juhtis nüüd Eston Ehituse juhatusega liitunud Kristo Tamm Oma Ehitaja ASi kinnisvaraarenduse valdkonda kinnisvaradirektorina.
Foto: Eiko Kink
Nordeconi tütarettevõtte Eston Ehituse juhatusega liitus Kristo Tamm.

Kristo Tamm hakkab vastutama ettevõtte ehitustegevuse juhtimise eest ning firma jätkab kaheliikmelisena koos juhatuse esimehe Peep Sakiga. „Muudatuse eesmärk on kasvavate tegevusmahtude ja tiheda konkurentsi tingimustes ehitustegevuse fokuseeritud juhtimise kaudu tõsta ettevõtte konkurentsivõimet ja kasumlikkust,“ teatas Nordecon.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785