Autorid: Urve Vilk, Lauri Leet, kaasautor • 3. veebruar 2020

Tarmo Karotam: ei maksa unustada, et rahakott on tellija käes

Kinnisvarafondi Baltic Horizon juht Tarmo Karotam soovitab projekteerijal olla tellijaga suheldes praktiline ning avatud, seejuures unustamata, et rahakott on tellija käes.
Foto: Andres Haabu

Tellijale tasub pakkuda välja rohkem kui üks lahendus, et ta saaks valida neist endale sobiva, olenevalt sellest, kui ekstravagantne ta on ja kui palju valmis investeerima, jagas Tarmo Karotam soovitusi Äripäeva raadiosaates “Eetris on ehitusuudised”.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785