Autor: Signe Sillasoo • 3. veebruar 2020

Moodsad lasteaiad – põnevate võimalustega liginullenergiahooned

Kus mujal saaks arhitektid ja sisearhitektid mängulisusel sellisel viisil lennata lasta, kui luues lasteaiahooneid. Samas on ka ootused ja nõuded moodsate lasteaedade ruumilahendustele, materjalikasutusele, energiatõhususele ja pakutavatele võimalustele suured ja nendega tuleb arvestada.
Rõõmupesa lasteaed Tartus.
Foto: Conarte

Arhitektuuri- ja projekteerimisbüroo Conarte projektide hulka on kuulunud mitmete erinevate lasteaedade projekteerimine. Seljametsa, Harjujärve, Aruheina, Võsukese, Rõõmupesa ja Tallinna 26 lasteaed on ainult mõned näited nende töödest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785