Autor: Ehitusuudised • 31. jaanuar 2020

Tallinna Ülikool avas uue loomemaja

Eile avas Tallinna Ülikool Vita loomemaja, mis ühendab endas heli ja pildi, kunsti ja muusika, tantsu ja spordi tegemise võimalused.
Foto: AB Salto

Aadressil Narva mnt 27 asuv hoone kerkis 1964. aastast pärinenud maja asemele, 2012. aastal valminud Nova kõrvale. Galerii abil on see ühendatud ka ajaloolise Terra õppehoonega. Vita arhitektid on Maarja Kask, Ralf Lõoke, Kaisa Simon ja Pelle-Sten Viiburg Salto Arhitektuuribüroost. Projekteeris Sweco Projekt AS,ehitas Ehitustrust OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785