Autor: Ehitusuudised • 29. jaanuar 2020
Ainult tellijatele

Sotsiaalminister Tanel Kiik ehitusala õppuritele: olukord on teile hea

"Teie vaates on väike miinus OSKA uuringutes hea, riigi seisukohalt on see probleem, sest siia valdkonda on vaja rohkem tööinimesi ja õppijaid,“ selgitas sotsiaalminister Tanel Kiik Tallinna Ehituskooli viiendal Õpilaskonverentsil, kus peateemadena räägiti tööturust ja ettevõtlusest.

Autor: Tallinna Ehituskool

„Tallinna Ehituskooli kõik neli õppevaldkonda – puidutöötlus, ehitus, elekter, maastikuehitus – on valdkonnad, kus tööturu nõudlus on suurem kui pakkumine. Samal ajal on teada, et tegemist on valdkondadega, kus saab tööd nii Eestis kui välismaal.“ Minister rõhutas, et kindlasti ei kutsu ta kedagi välismaale tööle minema, sest meil Eestiski on töökäsi vaja, vaid viitas, et tegemist on elukutsetega, mis on suhteliselt universaalsed ning võimaldavad omandada soovi korral töökogemust ka välismaal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688