Ehitusuudised  • 29 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Sotsiaalminister Tanel Kiik ehitusala õppuritele: olukord on teile hea

"Teie vaates on väike miinus OSKA uuringutes hea, riigi seisukohalt on see probleem, sest siia valdkonda on vaja rohkem tööinimesi ja õppijaid,“ selgitas sotsiaalminister Tanel Kiik Tallinna Ehituskooli viiendal Õpilaskonverentsil, kus peateemadena räägiti tööturust ja ettevõtlusest.

Foto: Tallinna Ehituskool

„Tallinna Ehituskooli kõik neli õppevaldkonda – puidutöötlus, ehitus, elekter, maastikuehitus – on valdkonnad, kus tööturu nõudlus on suurem kui pakkumine. Samal ajal on teada, et tegemist on valdkondadega, kus saab tööd nii Eestis kui välismaal.“ Minister rõhutas, et kindlasti ei kutsu ta kedagi välismaale tööle minema, sest meil Eestiski on töökäsi vaja, vaid viitas, et tegemist on elukutsetega, mis on suhteliselt universaalsed ning võimaldavad omandada soovi korral töökogemust ka välismaal.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785