Autorid: Urve Vilk, Lauri Leet, kaasautor • 24. jaanuar 2020

Projektijuht: just projektijuht on inimene, kes kõik projektid kokku õmbleb

Mapri Ehituse eritööde projektijuhi Tiina Õunmaa sõnul on hea tellija selline, kes teab, mida ta tahab ja hea ehitaja omakorda see, kes ehitab seda, mida tellija tahab, rääkis ta raadiosaates “Eetris on ehitusuudised”.
Annelinna tervisekeskus.
Foto: Mapri Ehitus

Mapril valmis hiljuti Annelinnas asuv Tartu Tervisekeskuse hoone, millise hoonega on tegu? See on esmatasandi tervisekeskus, kus on beebidele ujumissaal ja spordikeskus, apteek ning mitmed ambulatoorse eesmärgiga ruumid. Hoone on klassikaline – betoonpostidel vundament ja raudpaneelid, millel kangasfassaad. Lihtne hoone, milliseid tervisekeskusena hakatud aina rohkem ehitama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785