Autor: Ehitusuudised • 24. jaanuar 2020

Kas Liivalaia tänava Lightparkis lüüakse kevadel kopp maasse?

"Ehitusloa saamisel oleme suhteliselt kiiresti valmis alustama ehitustegevusega," ütles Liivalaia kvartalit arendava kinnisvaraarendusettevõtte Kapitel arendusdirektor Indrek Moorats ERRile.
Foto: Kapitel

Ehitusloa taotluse esitas Liivalaia ja Juhkentali tänava ristmiku äärde rajatava kolmest kõrghoonest koosneva kvartali arendaja Tallinna linnale mullu augustis. Mooratsi sõnul täpsustatakse küsimusi tekitanud aspekte, mis on nii mastaapsete projektide ehitusloa väljastamisel tavapärane asjade kulg.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785