Uudised
Ainult tellijale

Objekti- ja projektijuht peab võitma meeskonna usalduse

Ehituse objekti- ja projektijuhi amet on formaalselt määratletud ehk on selge, kes on objektiljuhi positsioonis – samas valib liidri, keda usaldatakse ja kellele järgnetakse, meeskond ise, ütleb koolitaja Tiit Valm.

Koolitus Blissi majas.  Foto: Andres Haabu

Ehitustegevus eeldab väga erinevate huvipoolte ja meeskondadega arvestamist. “Pika aja jooksul on valitsenud arusaam, et projekt on eelkõige mingi asja tegemine – ehituskeskkonnnas näiteks ehitusprojekti koostamine. Aga viimased, ka rahvusvahelised standardid, ütlevad, et projekt on ajutine meeskond,” selgitas konsultant ja täiskasvanute koolitaja Tiit Valm raadiosaates “Eetris on ehitusuudised”, et rõhk on läinud asja tegemiselt ehk eriliselt töölt üle erilisele juhtimisele.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785