Autor: Ehitusuudised • 22. jaanuar 2020

Jaan Luts: midagi head ma ei oota

Küsisime alanud aasta algul ehitusvaldkonna ettevõtjatelt, mida nad klientidelt ja turult ootavad ning milliseid arenguid näha sooviksid.
<strong >Jaan Luts, ASi TMB juht</strong>
Foto: Madis Veltman, Ekspress Meedia

Nagu arvata võis, siis ehitaja ootab eelkõige tööd ja majanduse jätkuvat head olukorda, sest see tagab ühtlasi ka ehitusvaldkonna kasvu. Oli aga neidki, kes ütlesid, et viimased paar aastat on toimunud liialt kiired arengud, mille asemel eelistataks pigem väiksemat lainetust ja stabiilsemat turgu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785