Autor: Ehitusuudised • 10. jaanuar 2020

Tallinna Sadama uue kruiisiterminali ehitab YIT Eesti

Leping sisaldab 3-korruselise, umbes 4000 ruutmeetri suuruse terminalihoone ehitamist, jalakäijate promenaadi ala, laste mänguväljak ja parkla.
Foto: Tallinna Sadam

Mitmeks otstarbeks sobiv ja keskkonnasõbralik kruiisiterminal ehitatakse Tallinna Vanasadama olemasolevate kruiisikaide vahetusse lähedusse. Terminali sise- kui ka välisarhitektuuris keskendutakse võimalikult keskkonnasäästlike lahenduste ja materjalide kasutamisele. Hoones kasutatakse merekütet ja päikesepaneelidest saadavat energiat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785