Autor: Ehitusuudised • 9. jaanuar 2020

Materjalitootjad ootavad liiga agaralt majanduskriisi

Ehitusmaterjalitootjad on äraootaval seisukohal – tööd justkui jagub, aga turg ei tundu mõistvat, kas oodata on langust või mitte, selgus värskest Äripäeva Infopanga sektori konkurentsiraportist.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Äripäeva konkurentsiraportite juht Sigrid Kõiv selgitas Äripäeva raadios, et ehitusmaterjale tootvate ettevõtete juhtide hinnang sektorile on mõnevõrra kehvem kui kvartal tagasi, aga kukkumine on olnud üsna väike, kõigest mõned protsendipunktid ja selle põhjal on ennatlik väga põhjapanevaid prognoose teha. “Pigem tuleb jälgida trendi, kas järgmine kvartal ka kukub või läheb üles, mis näitab kätte, kuidas juhid sektoris end tunnevad.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785