Autor: Eva Kiisler • 6. jaanuar 2020

TOP 10: milliseid olid mullu Ehitusuudiste loetuimad artiklid?

Need kümme olid Ehitusuudiste eelmise aasta kõige loetumad uudised. Lugejate huvi äratasid nii uued ehitusobjektid, sektori edukaimad ettevõtjad, parimad palgamaksjad kui lähiaastate mahukaim ehitusprojekt Rail Baltica.
Foto: RB Rail

1) Ehitustrust ehitab Tallinna kesklinna neljatärnihotelli

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785