Autor: Ehitusuudised • 30. detsember 2019

TalTechi energeetikud esitlesid uudset energiasalvestit

TalTechi energeetikateadlased ning ettevõtte MikroMaschi tippspetsialistid esitlesid 20. detsembril uudset tehnoloogiat, mis täiustab alternatiivenergia kohapealset tarbimist ja hajutab hoone energeetilist tippnõudlust. Kasutusse peaks uus tehnoloogia jõudma 2-3 aasta jooksul.
Foto: Pixabay

Liginullenergiamajad eeldavad väga väikest aastaringset tarbitavat energiahulka. See tähendab seda, et energiatarbimise saab katta lokaalselt toodetud taastuvenergia abil. Samal ajal võib nullmajade mõju elektrivõrgule siiski küllalt suur olla, kuna tarbimise ja tootmise kõverad reeglina ei kattu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785