Autor: Ehitusuudised • 30. detsember 2019
Ainult tellijatele

Ehitisregister sai uue välimuse

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium töötab riiklikule ehitisregistrile välja kaasaegsema ning mugavama kasutajaliidese. Eelmise nädala lõpus muutus registri välimus, mis on esimene nähtav muudatus kogu süsteemi uueks ehitamisel.

Ehitisregistritalituse projektijuht Taavi Jakobson.
Autor: Sander Ilvest/Postimees

Majandus- ja taristuminister Taavi Aas märkis, et uus ehitisregister on oluline samm elamumajanduse edendamiseks. „Tahame sellest teha kasutajasõbraliku ja tõhusa infosüsteemi, et meil oleksid kvaliteetsed andmed,“ ütles ta. „See on vajalik näiteks uue kvaliteetse taristu kavandamisel, järelevalve- või päästetegevustes ja see annab eraisikutele võimaluse kontrollida hoonete energiaklassi või kasutuslubade andmeid.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688