Uudised
Ainult tellijale

Kuidas luua Eesti ehitussektori edulooks tingimused?

Peame tasakaalukalt oma konkurentsivõimet tõstma, hoidma silmapiiril parimat elukeskkonda ja teadvustama endale, et meie roll ministeeriumis on tingimuste loomine selleks, et ettevõtjad saaksid maksimaalset väärtust luua. Nii rääkis Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo 27. novembril ehitussektori erialaliitude ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud konverentsil Ehitus 2020+ peetud ettekandes.

Foto: Raigo Pajula

Ehitusvaldkonna tulevikust kõneledes ei räägi ma täna maailma suurimast liitreaalsuse vahendusel ehitatud objektist Arhitektuurimuuseumi ees või Helsingi südalinna parlamendihoone kvartali ette püstitatud maamärgist, mille keerulised fassaadid ja katused on kõik Eestis tehtud. Kavatsen rääkida pigem sellest, kuidas me saame luua tingimused selleks, et niisugused ja ka teistsugused edulood oleksid meie jaoks uus normaalsus.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785