Uudised
Ainult tellijale

Inseneeria karjääripäev: laske õpilastel osaleda!

31. oktoobril peetud Tallinna Tehnikakõrgkooli Inseneeria karjääripäeva korraldajat teeb kurvaks, et juba mitmendat aastat ütlevad üldhariduskoolide õpilased, et tahaksid tulla karjääripäevale, kuid koolist ei lubata.

Foto: Anneli Ramjalg

Sündmuse sihtrühm oli üliõpilased, gümnasistid, kutsekoolide õpilased üle Eesti. Kolmandat korda korraldatud karjääripäeva messialal olid kohal tehnikakõrgkooli instituutide head koostööpartnerid erinevatest ettevõtetest, kes tutvustasid inseneride tööd, oma valdkonda, praktika-ja tööpakkumisi. Lisaks toimus ka Belbini konverents, kus arutleti koostöö vajalikkuse teemal. TTK esmakursuslastele ja saabunud õpilastele korraldati laborites orienteerumine, soovijad said majatuuridel osaleda.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785