Autor: Liina Laks • 25. november 2019

Valuutakurss jätab Rootsi turu Eesti ehitajaile kättesaamatuks

Eesti ehitus- ja kinnisvarafirmadel on praegu keeruline Rootsis raha teha, kirjutas Äripäev.
Maru Ehitus AS juhatuse esimees Taimo Murer.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Rootsi kinnisvarafirma Savills kiitis kolmanda kvartali raportis, et elu Rootsi riigis on kinnisvarafirmade jaoks nii hea kui üldse olla saab: nõudlus on tugev ja seda toetab madal töötus ja mõõdukas majanduskasv. Tühja ärikinnisvara maht on vaat et kümnendi madalaimal tasemel ning nõudlus elamukinnisvara järele aina tõuseb. Vahepeal hinnad stagneerusid, kuid on nüüd taas tõusuteel, seisis aruandes.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785