Autor: Enno Rebane, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor • 14. november 2019

Ehitusmaterjalide Tootjate Liit käis Pariisis

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu 39-inimeseline delegatsioon külastas novembri alguses Pariisi ehitusmessi ja ehitusmaterjalide suurtootja Saint-Gobaini innovatsioonikeskust, et koguda uusi teadmisi ja näha, kuidas tööstus mujal areneb.
Foto: Enno Rebane

Meie liidu sees oli tekkinud huvi võtta taas ette üks välisreis ja uurida võimalusi mõne suurtootja tootmise külastamiseks. Kuna Prantsusmaa ehitusmessid pakkusid huvi, aga seal mail asub ka maailma suurim ehitusmaterjalitootja Saint-Gobain, kellel Eestiski mitu tootmisüksust olemas, siis hakkaski reisimõte arenema.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785