Autor: Ehitusuudised • 12. november 2019

Ülemiste ühisterminal võib kerkida puulehekujuline

Innopolis Insenerid koostöös Taani arhitektuuribürooga PLH Architects esitas Rail Baltica Ülemiste ühisterminali arhitektuurikonkursile konkursile töö nimega The Ülemiste Leaf, mis jäi teiseks. Konkursil kuulutati välja kolm parimat ideed, mille autoritega asutakse läbirääkimistesse töö teostaja väljaselgitamiseks.
Foto: Innopolis

Töö autoriteks on arhitektid Steen Enrico Andersen, Søren Mølbak, Liina Bareikyte, Christian Henriksen,Tarek Sakkel, Ben Lucas ja Nikoaj Slumstrup Petersen.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785