Autor: Peeter Kärp, Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu juhatuse esimees • 31. oktoober 2019

Katuseturul pilved tihenevad

Peatöövõtjatele on esimesed rahehood juba kaela sadanud. Enamikule alltöövõtjatest katuseehitajatele paistab taevas veel suhteliselt pilvitu, aga mitte kauaks, kirjutab Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu juhatuse esimees ja IFD kaldkatuste ja tuulduvate fassaadide komitee liige Peeter Kärp.
Foto: Pixabay

Alltöövõtjad saavad momendil veel konkurentsipuuduse tõttu kõrgendatud hinda küsida, aga kaua see olukord kesta ei saa. Järjest enam tuleb meelde eelmise buumi järgne aeg, kus alltöövõtjad olid tööpuuduse tõttu sunnitud tööd tegema minimaalse töötasu eest, ilma kasumi ja investeeringuteta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785