Uudised
Ainult tellijale

Katuseturul pilved tihenevad

Peatöövõtjatele on esimesed rahehood juba kaela sadanud. Enamikule alltöövõtjatest katuseehitajatele paistab taevas veel suhteliselt pilvitu, aga mitte kauaks, kirjutab Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu juhatuse esimees ja IFD kaldkatuste ja tuulduvate fassaadide komitee liige Peeter Kärp.

Foto: Pixabay

Alltöövõtjad saavad momendil veel konkurentsipuuduse tõttu kõrgendatud hinda küsida, aga kaua see olukord kesta ei saa. Järjest enam tuleb meelde eelmise buumi järgne aeg, kus alltöövõtjad olid tööpuuduse tõttu sunnitud tööd tegema minimaalse töötasu eest, ilma kasumi ja investeeringuteta.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785