Autor: Eesti Katuse- ja Fassaadimeitsrite Liit • 30. oktoober 2019

Miks katused lendavad?

Pühapäeval Eestit raputanud suure tormiga Võru alajaama seadmetele lennanud alajaama juhtimishoone plekk-katuse tükid põhjustasid ulatusliku elektrikatkestuse. Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit tuletab meelde, millest katuseehituse vead alguse saavad.
Foto: Pixabay

Viimaste aastate jooksul on Eesti kliima lahutamatuks osaks saanud tugevad tormid. Ja seda kõikidel aastaaegadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785