Autor: Allan Rajavee • 16. oktoober 2019

Rail Baltic Eesti tegevjuht lahkub ametist

Rail Baltic Eesti lahkuva tegevjuhi Riia Sillave (paremal) sõnul on tema juhitud meeskond suutnud viia Rail Balticu projekti ettevalmistusetapist ellu viimiseni.
Foto: Liis Treimann
RB Rail ASi aktsionärid otsustasid kolme Balti riigi ühisettevõtte nõukogus asendada Rail Baltic Estonia tegevjuhi Riia Sillave majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi transpordi asekantsleri Ahti Kuningaga. Ühtlasi lahkub Sillave ka Rail Baltic Estonia tegevjuhi kohalt.

Sillave sõnul lahkub ta ettevõttes novembri lõpus isiklikel põhjustel. „Panustasin Rail Balticusse kogu energia ning lahkun isiklikel põhjustel. Ehitus on alanud, sellelt teemärgilt on sobiv anda teatepulk üle uuele juhile,“ ütles Sillave.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785