Autor: Ehitusuudised • 14. oktoober 2019

Nõmme päästehoones peeti sarikapidu

Reedel peeti sarikapidu Nõmme päästehoones. Sarikapärga alla toomas ning ehitajatele tänu ütlemas käisid Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger, Päästeameti Põhja päästekeskuse juht Marko Rüü, Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis ning Ehitus5Eco juhatuse liige Andres Neemre.
Foto: RKAS

Riigi Kinnisvara kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger ütles, et päästehooneid on alati hea meel valmimas näha ning panustada päästjate kaasaegsesse töökeskkonda. „Lisaks Nõmme päästehoonele, jätkame koostöös Siseministeeriumi ja Päästeametiga tööd Sillamäe ühishoone ehitamisel. Täna asetatakse nurgakivi Pärnu sisejulgeoleku ühishoonele, valmis oleme saanud päästehooned Kihnus, Lihulas ja Vastseliinas. Kõik päästehooned tulevad kaasaegsed ning energiasäästlikud,“ ütles Mäger.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785