Autor: Ehitusuudised • 14. oktoober 2019

Betoonisõbraks kuulutati Nordecon Betooni juht

Eesti Betooniühing kuulutas 2019. aasta betoonisõbraks Mait Rõõmusaare: betooni kui materjali mitmekülgse kvaliteetse kasutamise, kvaliteetse betoonehituse ja betooni kunstipäraste külgede esiletoomise eest.
Foto: Raivo Tiikmaa

Rõõmusaar on oma töömehe elu sidunud betooniga. 2000. aastal oli ta üks Mapri Projekti asutajatest, 2005. aastast kuulub ettevõte Nordeconi kontserni ning 2009. aastast kannab nime Nordecon Betoon. 2017. aastast võeti kasutusele brändinimi NOBE.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785