Autor: Ehitusuudised • 11. oktoober 2019

Aasta ehitusprojekti konkursile esitati rekordarv kandidaate

Aasta Ehitusprojekt 2019 tiitlile kandideerib 24 ehitist, neist 15 hoonete ning 9 rajatiste kategoorias.
Autor: Photographer Tiit Veermae

Kõik esitatud objektid on linna- ja looduskeskkonnas oma koha leidnud ning avalikkusele teada, kuna esitatud tööd peavad olema valmis ehitatud, tellijale üle antud ning ehitisele peab olema väljastatud kasutusluba.

Hoonete kategoorias kandideerivad Chemi-Pharm tootmis-ja büroohoone, Eesti Traat uus tootmishoone, Eesti Taimekasvatuse Instituudi aretuskeskus Jõgevamaal, Euroopa liidu IT-agentuuri peahoone, Haapsalu Piiskopilinnus, Kakumäe sadama ellingu ja jahtklubi hoone, Kohtla-Järve Gümnaasium, Maakri 19/21 büroohoone, Miki lasteaed Keilas, Pipedrive maja WoHo II Mustamäe tee 3 ärihoone, Sisekaitseakadeemia uus peahoone, Suure-Jaani tervise- ja külastuskeskus, T1 Kaubanduskeskus, Tallinki büroohoone ja Türi Tervisekeskus.

Rajatiste kategoorias kandideerivad Kärdla lennuvälja liiklusala, Kommunismiohvrite Memoriaal, Lääne 11a mänguväljak Tartus, Laulupeo väikevorm Süda, T1 Kaubanduskeskuse aatriumipark Urban Jungle, Tallinna Pildistamistaust, Tallinna Vanasadama lõunaosa, Valgesoo vaatetorn ja Vana Pirita tee.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785