Autor: Raivo Rand • 9. oktoober 2019

Raivo Rand: riskijad ja skeemitajad lõpetavad pankrotis

Praegu pole ehitussektoris majanduse jahtumist tunda. Ent on ju teada, et eelnevad olid ehituses suured kasvuaastad ja 2019. aastal peaks väike korrektuur allapoole tulema, kirjutab Ehitusfirma Rand ja Tuulberg nõukogu liige ja Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse liige Raivo Rand.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Välja antud ehituslubade arv ei näita, et ehitusmahud oleks vähenenud. Mitteeluhoonete vallas tundub, et ehituslube väljastatakse sel aastal sama palju kui eelmisel, kuigi mõnevõrra vähem kui aastatel 2015–2017.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785