Uudised
Ainult tellijale

Paekivitoodete Tehas avas uue hübriidpurusti

Augusti lõpus avas Eesti suurim killustikutootja Paekivitoodete Tehas Väo karjääris uue mobiilse purustusliini Keestrack, mis koosneb suurest rootorpurustajast R6e ja kolmetasandilisest sorteerijast C6e. Eesti moodsaim ning suurim tootmisliin tootlikkusega 400 t/h, võimaldab tänu elektrilise hübriidajami paindlikkusele toota paekivikillustikku suurema tõhususe ja madalama keskkonnamõjuga.

  Foto: Paekivitoodete Tehas

Alates 1959. aastast tegutsev Paekivitoodete Tehas toodab kvaliteetseid ehitus- ja täitematerjale nii kohaliku teedeehituse kui ka ekspordile orienteeritud betoonitehaste tarbeks. Täna tuleb kuni 20 protsenti Eesti aastasest killustikuvajadusest ettevõtte Väo ja Maardu karjääridest, kus aastane kogutoodang koos ringmajanduse kaasproduktidega on umbes 1,2 miljonit tonni.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785