Autor: Ehitusuudised • 16. september 2019

Sirkel & Malli peaarhitekt: tulevik on hübriidbüroode päralt

Ehituskonsultatsiooniteenuseid pakkuva Sirkel & Malli peaarhitekt Lembit Tork on kindel, et tulevik kuulub konsultatsioonibüroodele, kel on suurem suutlikkus.
Foto: Aivo Kallas VELVET, Eesti Sisearhitektide Liit

“Tavaliselt öeldakse, et kaks põhidistsipliini, arhitektuur ja inseneeria, tahavad olla eraldiseisvad ja hästi kokku ei käi. Miks? Sest üks on üldisem, teie spetsiifilisem. Äri- ja tegutsemismudelid erinevad: üks on tiimipõhisem, teine ülesande- ehk projektipõhisem. Kaasnevad ka iseloomu stereotüübid, mis mingil määral peavad paika. Seda tean juba oma perest, kus õde on sisekujundaja ja kaks venda, nagu ka meie isa, on insenerid," rääkis Tork.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785