Autor: Ehitusuudised • 4. september 2019

Andres Kogeri moodulmajade firma taotleb saneerimist

Timo Housesi suurimanik on Andres Koger.
Foto: Veiko Tõkman
Moodulmajade tootja Timo Houses OÜ andis täna kohtusse taotluse ettevõtte saneerimiseks.

Ettevõte teatas, et on sattunud makseraskustesse seoses põhilise turu Rootsi majanduspoliitiliste otsustega ajutiselt külmutada elamumajanduse toetuspakette. Suurt negatiivset mõju on avaldanud ka Rootsi krooni kursi 10% langus euro suhtes viimase pooleteise aasta jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785