Autor: Lauri Leet, kaasautor • 28. august 2019

Sajanditevanune Paks Margareeta saab uue sisu

Paksu Margareeta suurtükitorn on iseloomuliku maamärgina Tallinna linnapilti rikastanud sajandeid. Eesti Meremuuseumi käsutuses olevas muinsuskaitselises hoonekompleksis on lõpusirgel keerukad rekonstrueerimistööd, mille käigus on tulnud kitsast ukseavast välja tassida sadu kuupmeetreid käsitsi välja kaevatud pinnast ja tõsta paika keskajast pärit laevavrakk.
Foto: Meremuuseum

Eesti Meremuusemi direktor Urmas Dresen märkis 25. juulil Äripäeva raadio saates “Eetris on ehitusuudised”, et viimane renoveerimine Paksus Margareetas toimus ligi 40 aastat tagasi, mil ajalooline hoone anti Moskva olümpiamängude aegu meremuuseumi hallata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785