Uudised
Ainult tellijale

Sajanditevanune Paks Margareeta saab uue sisu

Paksu Margareeta suurtükitorn on iseloomuliku maamärgina Tallinna linnapilti rikastanud sajandeid. Eesti Meremuuseumi käsutuses olevas muinsuskaitselises hoonekompleksis on lõpusirgel keerukad rekonstrueerimistööd, mille käigus on tulnud kitsast ukseavast välja tassida sadu kuupmeetreid käsitsi välja kaevatud pinnast ja tõsta paika keskajast pärit laevavrakk.

Foto: Meremuuseum

Eesti Meremuusemi direktor Urmas Dresen märkis 25. juulil Äripäeva raadio saates “Eetris on ehitusuudised”, et viimane renoveerimine Paksus Margareetas toimus ligi 40 aastat tagasi, mil ajalooline hoone anti Moskva olümpiamängude aegu meremuuseumi hallata.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785