Uudised
Ainult tellijale

Korrastatud tükike Eestit Moskva südames

Suursaatkond Moskvas on Eesti kõigi aegade esimene saatkonnahoone, mis on järjepidevalt samas majas tegutsenud esimest iseseisvusajast läbi okupatsiooniaastate praeguseni. Hoone rekonstrueerimine osutus parajaks pähkliks: tellijal puudusid kogemused idanaabri juures ehitustööde korraldamisel, ehitajad aga leidsid ettevõtmise äriliselt liiga riskantse olevat.

Foto: Kaos Arhitektid

Ajaloolises saatkonnahoones on töötanud kahel iseseisvuse perioodil kokku 16 saadikut. Eesti Vabariigi jaoks oli oluline saatkonnahoone korda teha ja renoveerida hoone nii sisemiselt kui ka väliselt, et saatkond saaks täita väärikalt oma diplomaatilist missiooni ka 21. sajandil.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785