Autor: Ehitusuudised • 9. august 2019

Suurobjektide valmimine kahandas Merko müügitulu

Merko Ehituse teise kvartali müügitulu oli 77 miljonit ja 6 kuu müügitulu 154 miljonit eurot, vähenedes aastatagusega võrreldes 16%. Kontserni teise kvartali maksueelne kasum oli 4,5 miljonit ja 6 kuu maksueelne kasum 7,5 miljonit eurot: see kasvas aastatagusega võrreldes 6,7%. Puhaskasum oli vastavalt 1,7 miljonit ja 4,5 miljonit eurot, teatas ettevõte.
Nurgakivi sai linnulihatootja Tallegg uus tootmishoone Tabasalus. 6500 m2 suuruse tehase ehituse kogumaksumus on 7,8 miljonit eurot.
Foto: Andras Kralla

Kuue kuu müügitulu vähenes võrreldes aastatagusega Eestis ja Lätis, ent kasvas Leedus ja Norras.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785