Autor: Liina Laks • 9. august 2019

Läti ülikool toob Merkole ligi 12 miljonit eurot

Merko Läti tütarettevõte hakkab rekonstrueerima Riia Tehnikaülikooli hoonet.
Merko ehitajad objektil.
Foto: Andras Kralla

Merko Ehituse Läti tütar SIA Merks ja Riia Tehnikaülikool sõlmisid lepingu ehitusteaduskonna hoone rekonstrueerimiseks. Lepingu maksumus on 11,9 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Ehitustööd algavad juba septembris ning hoone valmib plaani kohaselt 2021. aasta märtsis, teatas Merko börsiteate vahendusel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785