Uudised
Ainult tellijale

Fotod! NOBE hakkab Rootsis tuulegeneraatorite vundamente ehitama

Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte NOBE (ärinimi Nordecon Betoon) ja Nordex Sverige sõlmisid lepingu Põhja-Rootsi Sundsvalli lähedusse rajatava Nysäter tuulepargi 73 tuulegeneraatori vundamendi ehituseks.

Foto: Postimees/Scanpix

Nysäter tuulepark saab olema Euroopa üks suuremaid maismaa tuuleparke koguvõimsusega 475 MW, kus lisaks esimeses etapis rajatavale 73 tuulegeneraatorile ehitatakse teises etapis täiendavad 41 tuulikut. NOBE tellija Nordex Group on maailmas suuruselt viies tuulegeneraatorite tootja ning projekti tellija Nordexilt on konsortsium Credit Suisse Energy Infrastructure Partners (CSEIP) ja Utility E.ON Climate & Renewables.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785