Eva Kiisler • 30 juuli 2019
Uudised
Ainult tellijale

Digitaalehituse ettevõtted lähevad Dubai EXPOle

Aprillis tööd alustanud Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti esindus on saanud esimesed kinnitused ettevõtetelt ja organisatsioonidelt, kes soovivad end ja Eestit tutvustada ning leida uusi partnereid. Teiste hulgas on osaleda otsustanud ka Digitaalehituse klaster.

Foto: Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti esindus

"Otsus osaleda tuli meie tublide ettevõtjate initsiatiivist. Ehitussektoris on aina olulisemaks saamas tehnoloogia ja kogu hoone elukaare jooksul tekkivate andmete oskuslik kasutamine, Digitaalehituse klaster on ehituse digitaliseerimise teemadega tegelenud juba üle nelja aasta ning EXPOl osalemine on asjade loomulik kulg," ütles Digitaalehituse klastri EXPO esindaja, inseneribüroo Projekt Kuubis juht ja peamine omanik Merylin Rüütli.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785