Autor: Eva Kiisler • 30. juuli 2019

Digitaalehituse ettevõtted lähevad Dubai EXPOle

Aprillis tööd alustanud Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti esindus on saanud esimesed kinnitused ettevõtetelt ja organisatsioonidelt, kes soovivad end ja Eestit tutvustada ning leida uusi partnereid. Teiste hulgas on osaleda otsustanud ka Digitaalehituse klaster.
Foto: Sihtasutus EXPO 2020 Dubai Eesti esindus

"Otsus osaleda tuli meie tublide ettevõtjate initsiatiivist. Ehitussektoris on aina olulisemaks saamas tehnoloogia ja kogu hoone elukaare jooksul tekkivate andmete oskuslik kasutamine, Digitaalehituse klaster on ehituse digitaliseerimise teemadega tegelenud juba üle nelja aasta ning EXPOl osalemine on asjade loomulik kulg," ütles Digitaalehituse klastri EXPO esindaja, inseneribüroo Projekt Kuubis juht ja peamine omanik Merylin Rüütli.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785