Uudised
Ainult tellijale

Inseneribürood muutusid efektiivsemaks

Inseneribüroode valdkonnas on ligikaudu 260 ettevõtet, kelle aastakäiveküündib üle 150 000 euro. Aastaga kasvas ettevõtete koondkäive üle 11%, samas kui töötajate arv on püsinud 2500 ringis juba üle aasta.

Innopolis Insenerid juhatuse liige Oivo Manninen ütleb raportis eksperdi kommentaaris, et selle aasta esimesel poolaastal olulisi muudatusi võrreldes 2018. aastaga toimunud ei ole.   Foto: Raul Mee, Eiko Kink

Sellest võib järeldada, et ettevõtted on samasuguse tööjõu juures suutnud enda tegevusi efektiivistada ja läbi selle müügitulu kasvatada. Seda näitab ka käive töötaja kohta, mis on kasvanud eelmise aasta esimese kvartaliga võrreldes üle 4000 euro, selgus Äripäeva insenerivaldkonna teise kvartali konkurentsiraportist.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785