Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 22. juuli 2019

Harmet teenis mullu üle 6 miljoni kasumit

Ruumelementide tootmisega tegelev Harmet teenis 2018. aastal 91,42 miljoni eurose käibe juures 6,16 miljonit eurot tegevuskasumit.
Ettevõtte juht Toomas Kalev (paremal) Kumnas asuvas tootmises.
Foto: Andres Haabu

2018. aastal oli Harmeti konsolideeritud käibe kasvuks 18,7%, küündides 91 418 159 euroni. „Käibekasv on peamiselt saavutatud tänu pikaajalistele koostöölepingutele tellijatega, mis on võimaldanud tootmist paremini planeerida ja efektiivsust kasvatada. Samuti on tütarettevõtete töö olnud tulemuslikum,“ toob ettevõte oma majandusaruandes välja.

LOE LISAKS:

Toomas Kalev: võtke tüüpidelt kopsikud ja andke neile ämber

Toomas Kalev: Puidutööstuse TOPi võit on üllatus

Puidutööstuse särav esikolmik investeerib ja laieneb

Enamus toodetust müüdi Skandinaaviasse, kõige rohkem Rootsi – pea 67 miljoni euro eest. Harmeti toodangut müüdi eelmisel majandusaastal ka Soome, Taani, Norrasse ja muidugi Eestisse. 2018. aastal sõlmiti ka esimene tarneleping Hollandi turule.

Loe täismahus artiklit Äripäeva teemaveebist Metsamajandusuudised.ee.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785