Autor: Ehitusuudised • 18. juuli 2019

Algas Narva riigigümnaasiumi rekonstrueerimise arhitektuurivõistlus

Riigi Kinnisvara koostöös Haridus- ja Teadusministeeriumi ning Eesti Arhitektide Liiduga kuulutas välja Narva riigigümnaasiumi õppehoone ja Kesklinna põhikooli õppehoone rekonstrueerimise arhitektuurivõistluse.
Narva riigigümnaasiumi õppehoone.
Autor: Geomap

Puškini tänaval asuvate Narva riigigümnaasiumi õppehoone ja Kesklinna põhikooli õppehoone ideekavanditelt oodatakse kunstilist kvaliteeti, funktsionaalsust ja vastavust seatud võistlusülesandele. Olulised on planeeringuline lahendus ja sobivus ümbritsevasse linnaruumi, samuti ekspluatatsioonikulude optimaalsus hoone elukaare jooksul.

Žüriisse kuuluvad Indrek Riisaar Haridus- ja Teadusministeeriumist, Ivan Sergejev Narva Linnavalitsuse peaarhitekt, Eesti Arhitektide Liidust Ülar Mark, Kalle Vellevoog ja Margit Aule. Žürii varuliige on Martti Preem Eesti Arhitektide Liidust ning hääleõiguseta osaleb žürii töös koordinaatorina Riigi Kinnisvara esindaja Raivo Toom.

Võitjad on kavas välja kuulutada sügisel. Ideekonkursi preemiafond on kokku 36 000 eurot.

Võistlusele saab pakkumusi esitada 11. septembrini.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785