• 10.06.19, 16:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tartu linn saab Raadil juurde 8 kortermaja

Mapri Ehitus ja NOBE konsortsium sõlmis kinnisvara arendaja Reterra Estate’iga ehitus- ja projekteerimislepingu Tartusse kerkiva Raadimõisa Kodu elurajooni rajamiseks.
Tartu suurim arendus, Raadimõisa kodud
  • Tartu suurim arendus, Raadimõisa kodud Foto: Reterra Estate
Tartusse, Eesti Rahva Muuseumi (ERM) kõrvale rajab kinnisvaraarendaja Reterra Estate ning Mapri Ehitus ja NOBE ehitavad ühe Tartu suurema uusarendusprojekti – Raadimõisa Kodu. Kokku plaanitakse ehitada kaheksa neljakordset valgusküllast maja 256 korteri ja nende juurde kuuluvate parkimiskohtadega. Elurajooni täiustavad mitmekesine mängu- ja puhkeala ning Raadimõisa ajaloolise pargiga ühendav kergliiklustee.
Arenduse esimene etapp ehk kaks esimest maja valmivad 2020. aasta aprillis. Etapi lepinguline maksumus on 3,92 miljonit , millele lisandub käibemaks. Raadimõisa Kodu arhitektuurse projekti autor on PIN arhitektid ning sisearhitektuuri eest vastutab Aet Piel.
  • Foto: Reterra Estate

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele