Kristi Kool • 3 juuni 2019
Uudised
Ainult tellijale

Kuidas leida parim laopind ja tööstushoone?

Kinnisvaraarendusega tegeleva Harju KEKi müügi- ja turundusjuhi Lauri Viilebergi sõnul on huvi lao- ja tootmiskinnisvara vastu suur. “Arendajatena oleme võtnud suuna linnakute loomisele, kus leiavad ruumid üksteist täiendavad ettevõtted,” kinnitab mees lisades, et parima tulemuse saab klient siis, kui teeb arendajaga koostööd.

Valdmäe tööstuspark.  Foto: Harju KEK

Kui vaadata kogu lao- ja tootmiskinnisvara sektorit, siis siin pole erinevalt büroohoonetest ja kaubanduskeskustest ülekuumenemist näha. Harju KEKi müügi- ja turundusjuhi Lauri Viilebergi sõnul tuleb Tallinnas ja Harjumaal aastas juurde umbes 120 000 ruutmeetrit uut lao- ja tootmispinda ning vakants on väike, tühjalt seisab umbes 4% kogumahust.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785