Uudised
Ainult tellijale

Ehitisregister muutuste tuules

Riiklik ehitisregister on paljudel, kes sellega kokku puutunud, olgu tegu siis projekteerija, arendaja, ametniku või suvilat ehitava tavakodanikuga, närvid krussi ajanud. Nüüd on ehitisregistris käigus põhimõttelised uuendused, mis peaksid muutma selle kasutamise mugavamaks ning menetlustoiminguid lihtsamaks.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitisregistritalituse projektijuht Taavi Jakobson soovib lisaks süsteemi tehnilisele poolele parandada ka ehitisregistri andmete kvaliteeti.  Foto: Postimees/Scanpix

Mis muutub, mil viisil uuendusi läbi viiakse ning kuidas hakkab uus register aastapooleteise pärast valminuna toimima, tutvustas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitisregistritalituse projektijuht Taavi Jakobson saates “Eetris on ehitusuudised”.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785