Autorid: Urve Vilk, Lauri Leet, kaasautor • 27. mai 2019

Ehitisregister muutuste tuules

Riiklik ehitisregister on paljudel, kes sellega kokku puutunud, olgu tegu siis projekteerija, arendaja, ametniku või suvilat ehitava tavakodanikuga, närvid krussi ajanud. Nüüd on ehitisregistris käigus põhimõttelised uuendused, mis peaksid muutma selle kasutamise mugavamaks ning menetlustoiminguid lihtsamaks.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitisregistritalituse projektijuht Taavi Jakobson soovib lisaks süsteemi tehnilisele poolele parandada ka ehitisregistri andmete kvaliteeti.
Foto: Postimees/Scanpix

Mis muutub, mil viisil uuendusi läbi viiakse ning kuidas hakkab uus register aastapooleteise pärast valminuna toimima, tutvustas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ehitisregistritalituse projektijuht Taavi Jakobson saates “Eetris on ehitusuudised”.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785