Uudised
Ainult tellijale

Rangem järelevalve ehitushangetele

Riigikontroll leiab, et ehitushangete järelevalve ei ole piisav ja rahandusministeerium peaks kontrollima ka hankelepingute täitmist. Ministeeriumi väitel ehitusobjektide dokumentatsiooni selle pilguga juba analüüsitakse.

Riigihangete seaduse (RHS) järgi on riigihangete eesmärk avaliku raha võimalikult läbipaistev, otstarbekas ja säästlik kasutamine. Kui hanget välja kuulutades soovib hankija üht, kuid pärast hankelepingu sõlmimist otsustab koos hanke võitjaga mõne muu lahenduse kasuks, ei vasta hange tervikuna enam eesmärgile: see on esialgsete mängureeglite rikkumine. Samuti tuleb hankesosalevaid isikuid kohelda võrdselt.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785